logo eenvoudinkwaliteit

Slim, snel en slank werken in de zorg?
Eenvoud in Kwaliteit helpt!

over ons

De mensen achter Eenvoud in Kwaliteit willen zorgorganisaties helpen hun organisatie te verbeteren en de kwaliteit van hun diensten te verhogen door slim en slank te werken.  Met dezelfde mensen en middelen slimmer werken en betere resultaten bereiken, dat is onze missie.

Trudy Engering, oprichter en eigenaar van Eenvoud in Kwaliteit:

"Ik ben Black Belt in Lean.Door middel van advisering, begeleiding en trainingen help ik de zorgorganisatie om werk en processen slimmer en slanker in te richtenen, waardoor ze (nog) betere kwaliteit bieden, geld en tijd besparen en tevredener medewerkers en patiënten/cliënten krijgen.

Ik wil Lean begrijpelijk en leuk maken voor zorgorganisaties, waardoor ze steeds beter worden.

Ik ben besmet met het Lean-virus en wil dat overbrengen op zorgorganisaties, zodat zij ook in moeilijke tijden goede kwaliteit van zorg kunnen leveren. Ik help ze graag om slim en slank te werken!"

Wil je meer weten over wat wij te bieden hebben? Bekijk dan ons portfolio of ons aanbod.

Lees daarnaast over onze samenwerkingspartners.

waarom moeilijk als het makkelijk kan?

Trudy Engering, oprichter van Eenvoud in Kwaliteit, is haar loopbaan gestart in ziekenhuislaboratoria, heeft ervaring bij GGD-en, huisartsen, gehandicaptenzorg, ouderenzorg, VV&T, eerstelijns zorggroepen, zorgboerderijen en meer. Zij was lead auditor bij DEKRA en vice voorzitter van de Raad van Toezicht van Zorgbureau Klaver4.

Onze specialiteit is Lean in de huisartsenpraktijk en diverse trainingen Lean voor beginners en gevorderden.

Kunnen wij jou helpen? Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op, dan bekijken we wat we voor je kunnen betekenen.