logo eenvoudinkwaliteit

Slim, snel en slank werken in de zorg?
Eenvoud in Kwaliteit helpt!

inno idee

In onze dienstverlening werken we graag samen met Annemiek Lengs van Inno Idee, specialist in de Lean verbetermethodiek.

Hieronder vertelt Annemiek meer over haar werk en onze samenwerking:

10 jaar geleden ben ik besmet door het Lean verbeter virus. Een virus dat ik volledig omarm en dat mij veel energie geeft. Deze energie ontstaat bij mensen die ik eerst wegwijs maak in de Leanwereld en die dan vervolgens zelf Lean gaan toepassen in hun eigen werkprocessen. Annemiek LengsZij zorgen weer voor “besmetting” van hun collega’s en ketenpartners doordat ze successen vieren en enthousiasme uitstralen. Elke keer weer mooi om te mee te maken.

Als Black Belt Lean consultant heb ik mogen werken in allerlei branches, oa in de industrie, bouw, zorg en recent bij een grote bank. Hoewel de producten en diensten altijd anders zijn, werk je overal met mensen die veelal hetzelfde tegen de zaken aankijken. In eerste instantie altijd wat huiverig en terughoudend wat verbeteren betreft, maar als ze eenmaal de smaak te pakken hebben kleine en grote verbetervoorstellen blijven oppakken en steeds resultaatgerichter worden.

Lean is leuk en effectief, samenwerken met Trudy ook.

Meer informatie?

kijk op de website: www.inno-idee.nl, of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0613512978.