logo eenvoudinkwaliteit

Slim, snel en slank werken in de zorg?
Eenvoud in Kwaliteit helpt!

invert innovatie management

In onze dienstverlening werken we graag samen met Petra van der Zwan van Invert Innovatie Management, organisatieadviseur in de mondzorg.

Hieronder vertelt Petra meer over haar werk en onze samenwerking:

Mijn interesse in de medische wetenschap werd gewekt tijdens mijn functie als rayonmanager in de farmaceutische industrie. Mijn passie voor kwaliteitszorg in de gezondheidszorg foto Petra van der Zwanontwikkelde ik toen ik als beleidsmedewerkster in de verzorg- en verpleegsector een kwaliteitszorgsysteem opzette. Beide komen goed van pas in mijn werk als zelfstandig adviseur sinds 2007.

Mijn werk bestaat uit het begeleiden van tandheelkundige praktijken bij het managen van hun praktijk. Dit doe ik door te adviseren op het gebied van kwaliteitsmanagement, wet- en regelgeving en de praktijkvoering in het algemeen.

Om krachten en kennis te bundelen, werk ik graag samen met andere kundige adviseurs, zoals Trudy. De filosofie van Leanmanagement heeft toegevoegde waarde voor de zorgsector en wordt dan ook steeds meer toegepast. Trudy’s kennis op het gebied van Leanmanagement is ook toepasbaar in de mondzorg en we vullen elkaar dan ook prima aan in ons werk als adviseur.

Meer informatie?

kijk op de website: www.invert-innovatie.nl, of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Publicatie

Kwaliteitszorg in de zorgsector’ door Petra van der Zwan, uit de serie ‘Specialist en ondernemen, uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum