logo eenvoudinkwaliteit

Slim, snel en slank werken in de zorg?
Eenvoud in Kwaliteit helpt!

kwaliteitpraktijk broekman

In onze dienstverlening werken we graag samen met Carla Broekman van Kwaliteitpraktijk Broekman, gespecialiseerd in efficiëntie, kwaliteit en veiligheid binnen de huisartsenzorg.

Carla over haar werk en onze samenwerking:

Hoe ik ertoe kwam om Kwaliteitpraktijk Broekman op te richten? Het sleutelwoord is en blijft voor mij kwaliteit. Ik merkte dat organisaties kwaliteit geen hoge prioriteit gaven en dat vond ik niet terecht. Streven naar efficiëntie, nut, noodzaak, eenvoud en duidelijkheid in bedrijfsprocessen zit in mijn bloed. Carla Broekman Mede dankzij Trudy ben ik mij meer gaan verdiepen en interesseren in Lean-management, en ik merk dat die methode goed bij mij past.

Mijn werkzaamheden zijn vooral gericht op het verhogen van efficiëntie, kwaliteit en veiligheid binnen de huisartsenzorg. Ik ben bijvoorbeeld betrokken bij ICT-gerelateerde projecten in de eerste lijn en bij projecten die zich richten op het verbeteren van communicatie tussen de eerste en tweede lijn. Ook praktijkbegeleiding, het verrichten van audits en het lesgeven aan praktijkondersteuners behoren tot mijn werkzaamheden. Als oud-collega verheug ik mij wederom op een fijne samenwerking met Trudy.

Meer informatie?

kijk op het profiel van Carla op LinkedIn, of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 - 46 33 27 72.